Stavební spořitelna České spořitelny snižuje úrokové sazby u zajištěných úvěrů až na 3,25 %

03.05.2012 11:05 Tisková zpráva: Stavební spořitelna České spořitelny

Od května 2012 Stavební spořitelna České spořitelny (SSČS) nabízí překlenovací úvěry HYPO TREND se zástavním právem k nemovitosti se sníženou úrokovou sazbou. Klienti získají úvěry HYPO TREND s úrokem od 3,25 % ročně pro úvěry s úrokovou sazbou pevnou na tři roky a dále s ročním úrokem od 3,70 % se sazbou pevnou po celou dobu splatnosti. Snížení úrokových sazeb znamená i snížení výše měsíčních splátek úvěrů.  Klient tak může získat úvěr ve výši 1 000 000 Kč za 4 600 Kč měsíčně. Splatnost úvěru lze rozložit až na 28 let.

„Již třetím snížením úrokových sazeb za posledních šest měsíců reagujeme na aktuální vývoj na trhu bydlení s cílem zvýšit dostupnost našich úvěrů. Klientům nabízíme sníženou sazbu bez ohledu na to, o jak vysoký úvěr ve vztahu k hodnotě zastavované nemovitosti klient žádá,“ uvedl Jan Diviš, místopředseda představenstva SSČS.

SSČS navíc nabízí výhodné a cenově zajímavé úvěrové pojištění pro případ smrti, invalidity a pracovní neschopnosti s možností se pojistit také proti ztrátě zaměstnání. Cena pojistného není ovlivněna věkem klienta, je stanovena jednotně, takže nedochází k znevýhodnění některých věkových skupin.