Stavební spořitelnou roku byla popáté za sebou vyhlášena Wüstenrot – stavební spořitelna

13.11.2015 02:11 Tisková zpráva: Wüstenrot – stavební spořitelna

Ocenění v tak prestižní soutěži finančních institucíjako je Fincentrum Banka roku mě velice těší. Přijímáme ho s hrdostí a zároveň s velkým respektem a odpovědností vůči klientům i celému trhu stavebního spoření, “ řekl bezprostředně po slavnostním vyhlášeníKurt Scheuermann , člen představenstva Wüstenrot – stavební spořitelny a.s. „Ocenění naší stavební spořitelny je pro mě i potvrzením důležitosti myšlenky stavebního spoření pro klienty i významu stavebního spoření pro další vývoj trhu financování bydlení,“ dodal Scheuermann.

Stavební spořitelna Wüstenrotposkytla do konce října letošního roku úvěry v objemu téměř 1,5 miliardy korun. Ve srovnání s loňským rokem navýšila objem financování bydlení o více než 140 procent.K nárůstu zásadně přispělo zavedení úvěrového produktu Půjčka ProBydlení, který Wüstenrot poskytuje až do 1 milionu korun bez zajištění nemovitostí.

Právě na poptávce po tomto úvěru se potvrdilo, jak velký je mezi klienty zájem půjčit si na rekonstrukce a opravy bydlení, ale i na jiné bytové potřeby, pokud nemusejí úvěr zajišťovat nemovitostí či jinými nástroji.

Zajímavou nabídku má Wüstenrot i pro klienty, kteří chtějí dlouhodobě pravidelně spořit a vytvořit si tak bezpečným a jistým způsobem finanční rezervy. Tarif ProSpoření nabízí průměrné roční zhodnocení až 3,94 %.