TPA Horwath: Tomáš Podškubka nový člen RICS

26.08.2015 10:08 Tisková zpráva:

Tomáš Podškubka působí v poradenské společnosti TPA Horwath od roku 2006. Je zodpovědný za oceňovací a znalecké posudky znaleckého ústavu TPA Horwath Valuation Services. Působí také jako soudní znalec pro obor ekonomika, odvětví ceny a odhady se specializací na oceňování podniků, cenných papírů a nehmotného majetku.

Pro získání členství v RICS bylo nutné absolvovat odborné zkoušky a doložit získanou praxi v realitním oboru. Nyní tak budeme moci klientům poskytovat posudky v souladu s pravidly RICS, které jsou akceptovány po celém světě,“ komentuje výhody získané kvalifikace Tomáš Podškubka, Senior Manager TPA Horwath.

RICS (The Royal Institution of Chartered Surveyors) poskytuje jednu z globálně nejprestižnějších profesních kvalifikací pro oblast nemovitostí. Cílem RICS je stanovit a zabezpečit dodržování nejvyšších standardů týkajících se odborných znalostí a integrity služeb poskytovaných členy a firmami, které jsou regulované RICS. RICS má ve světě víc než 100 tisíc členů. V České republice má RICS přibližně 100 registrovaných členů.

Tisková zpráva TPA Horwath