13. 01. 2016

Subjekty:
Trigema

Trigema postaví 14podlažní bytový dům CHYTRÉ BYDLENÍ CLB@ Letňany

Poté, co Trigema v této oblasti Prahy v minulosti zrealizovala bytové projekty Barevné Letňany a 2Barevné Letňany, připravila zde další rezidenční investici. Nové byty budou díky průměrné ceně ve výši 54.000 Kč/m2 určeny širokému okruhu zájemců. Strany připravovaného domu v Letňanech budou orientovány téměř shodně podle jednotlivých světových stran. Architektonický návrh pochází z Ateliéru Smitka.

Bytový dům CLB@ Letňany je založený na základních výhodách konceptu Chytrého bydlení společnosti Trigema. Díky tomu bude mít budova energetickou náročnost třídy B. Součástí projektu je rovněž využití odpovídajících materiálů či rekuperace VZT, kdy se o dostatečnou výměnu vzduchu stará moderní individuální vzduchotechnický systém.

V prodeji, který byl zahájen na přelomu loňského a letošního roku, je zatím prvních 55 bytů. Ty jsou ve velikosti od 34 do 122 m2. Velké byty s výhledem do okolí budou ve vyšších patrech objektu. V přízemí pak budou komerční prostory, které budou určené pro různé druhy služeb. K nastěhování bude celý projekt v průběhu léta roku 2017.

Nový 14podlažní dům, jehož stavební práce zajišťuje společnost Trigema Building, bude ležet u ulice Chlebovická. Předloni nedaleko Trigema dostavěla poslední fázi projektu 2Barevné Letňany. Ten mimo jiné uspěl i v soutěžích Best of Realty a Realitní projekt roku. Celý projekt se loni na jaře vyprodal po šesti měsících od jeho kolaudace. Jeho poslední etapa se přitom prodala téměř ve stejnou dobu jako jeho předchozí.

Letňany už dávno nejsou okrajem Prahy. Jedná se o ucelenou součást hlavního města, kde je různorodá zástavba – vily, bytové i panelové domy. Celá oblast má díky metru přímé napojení na centrum. V okolí je Městský okruh a severně odtud navíc dálnice D8, která vede směrem na Teplice a Ústí nad Labem. V současnosti je tu hned několik obchodních center, celá řada sportovišť a další možnosti vyžití.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu