Trigema spouští nový projekt – 2Barevné Letňany

15.05.2012 11:05 Tisková zpráva: Trigema

Společnost Trigema dnes zahájila prodej  nového rezidenčního projektu. Je situován do prostoru mezi ulicemi Beranových a Toužimskou v pražských Letňanech a v návaznosti na předchozí velmi úspěšný projekt ponese víceznačný název 2Barevné Letňany.

V první etapě vzniknou tři bytové domy, v nichž bude celkem 69 bytů. Převládat budou tří a čtyřpokojové byty, k přízemním bytům navíc budou přiléhat předzahrádky, u všech ostatních bytů jsou balkóny, lodžie nebo terasy. Garážová stání budou umístěna v podzemním podlaží. Cena za metr čtvereční nepřesáhne 50 tisíc korun včetně DPH.

„ I v projektu 2Barevné Letňany zůstáváme věrni své strategii, kterou dodržujeme celých osmnáct let, co jsme na trhu“ upozorňuje Marcel Soural, generální ředitel společnosti Trigema. „Za ceny shodné s konkurencí nabídneme svým zákazníkům vyšší kvalitu a větší pohodlí.“

Letňany jsou v současnosti z hlediska prodeje nových bytů nejoblíbenější lokalitou v Praze.  Předchůdcem nového projektu Trigemy byly Barevné  Letňany, oceněné druhým místem v soutěži Best of Realty 2011.