UniCredit Bank je nejlepší bankou pro financování nemovitostí v České republice

08.09.2015 03:09 Tisková zpráva: UniCredit Bank

UniCredit Bank byla oceněna prestižním časopisem Euromoney jako nejlepší banka v sektoru financování nemovitostí. Vysoká úroveň služeb zajistila bance ocenění hned ve dvou různých kategoriích průzkumu Real Estate Survey 2015. V hodnocení bankovních domů se UniCredit Bank stala v oblasti financování nemovitostí celkově nejlepší bankou v České republice a také získala dílčí prvenství pro nejlepšího poskytovatele úvěrového financování.

Výroční ceny Real Estate Survey hodnotí služby společností podnikajících v oblasti nemovitostí. Představují nejvyšší ocenění v této oblasti a vycházejí z odborného hodnocení téměř 1 800 subjektů na trhu nemovitostí. Průzkum zahrnuje výsledky z téměř stovky zemí.

„Ve financování komerčních nemovitostí jsme lídrem na českém trhu. A toto ocenění je hmatatelným důkazem, že náš profesionální přístup oceňují ti nejpovolanější – tuzemští a evropští odborníci, kteří se na realitním trhu dlouhodobě pohybují,” uvádí Jiří Kunert, předseda představenstva a generální ředitel UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia.

UniCredit Bank poskytuje komplexní škálu produktů pro financování nemovitostních projektů zejména v segmentech kanceláří, maloobchodu, průmyslových nemovitostí a bytových domů. Banka financuje výstavbu nových projektů, stejně jako rekonstrukce či akvizice již existujících nemovitostí. Díky svému unikátnímu uspořádání je schopna poskytovat bankovní služby klientům v České republice i na Slovensku.

Každoroční průzkum Real Estate Survey prestižního časopisu Euromoney je založený na zpětné vazbě subjektů pohybujících se na realitním trhu. Umožňuje jim zvolit nejlepší poskytovatele služeb v jejich regionu a slouží k sestavení žebříčků v jednotlivých zemích i podle konkrétních produktů.