Sobota 21. ledna. Svátek má Běla.

Volksbank CZ nabízí všechny hypotéky a americké hypotéky za 1 korunu

16.01.2013 02:01 Tisková zpráva: Sberbank

„Aktuální akční nabídkou se snažíme rozšířit služby pro hypoteční klienty a cílit i na ty, kteří uvažují o koupi nemovitosti k následnému pronájmu anebo chtějí investovat do bytového domu,“ říká Jiří Škrob, produktový manažer Volksbank CZ, a doplňuje: „Abychom podpořili již tak atraktivní úrokové sazby, nabízíme k nim ještě bonus v podobě korunového zpracovatelského poplatku, díky němuž může klient ušetřit až patnáct tisíc korun. Věřím, že tato kombinace dokáže oslovit váhavé klienty, kteří v současné době přemýšlejí o nákupu nemovitosti.“

V rámci komplexní nabídky hypotečních úvěrů od Volksbank mohou klienti získat úvěr i bez doložení příjmů, a to již za 4,99 % p.a. Mohou také využít čerpání úvěru bez dokládání faktur, čerpat hypotéku na základě návrhu na vklad zástavního práva zdarma nebo využít možnosti mimořádné splátky mimo fixaci do výše 10 % aktuálního zůstatku jistiny bez finančních sankcí.

Akční nabídka „Hypotéka bez starostí“:

Účel                                                                  Fixace                Doložení příjmů                                  Úroková sazba (p.a.)

Koupě/refinancování nemovitosti k pronájmu                       5 let                        ANO                                       3,49 %

Koupě/refinancování bytového domu                                    5 let                        ANO                                       3,99 %

Hypotéka bez doložení příjmů                                    ¨        5 let                        NE                                          4,99 %