Volksbank CZ – refinancujte s podzimní akcí již za 3,19 %

04.09.2012 03:09 Tisková zpráva: Volksbank

Volksbank CZ nabízí nově příchozím klientům možnost refinancovat hypoteční úvěr již za 3,19 %. Pod názvem „Refinancování bez starostí“ přichází s akční nabídkou této garantované úrokové sazby pro splatnost do 10 let a sazbou 3,39 % pro splatnost nad 10 let. Nabídka je platná do 30. září 2012 a její součástí je atraktivní zpracovatelský poplatek ve výši 999 Kč.

Zvýhodněná nabídka platí pro 5letou fixaci při refinancování do 70 % hodnoty nemovitosti,“ doplňuje Jiří Škrob, produktový manažer Volksbank CZ, a dodává: „Stejné podmínky, včetně úrokové sazby, nabízíme také pro refinancování bez doložení příjmů. Refinancování poskytujeme klientům až do 100 % hodnoty nemovitosti.

Volksbank CZ v rámci refinancování hypotečního úvěru akceptuje původní smluvní dokumentaci a tržní odhad nemovitosti, pokud není starší sedmi let. Banka také nabízí zdarma čerpání na základě návrhu na vklad zástavního práva. Využít lze rovněž možnosti mimořádné splátky jedenkrát ročně mimo fixaci, a to do výše 10 % aktuálního zůstatku jistiny, bez sankčních poplatků.

Typy úvěrů v rámci akce „Refinancování bez starostí“:

garantované úrokové sazby pro 5letou fixaci, do 70 % hodnoty nemovitosti při zasílání mzdy na Volksbank Osobní konto:

• pro splatnost do 10 let       3,19 % p.a.
  • pro splatnost nad 10 let      3,39 % p.a.

Více informací naleznete na www.volksbank.cz.