Výstavba rodinných domů v Praze – Březiněvsi zahájena

14.05.2013 02:05 Tisková zpráva:

Šest dvojdomů navazuje na první fázi úspěšného projektu, který v roce 2009 získal nejvyšší ocenění odborné poroty v soutěži Dům roku. „Aktuální druhá fáze nabízí v podstatě stejný typ domů s vylepšenou dispozicí a vyšším standardem. Realizaci podnítil především zájem veřejnosti o naše domy a také o samotné bydlení v lokalitě městské části Praha – Březiněves, dalším důvodem je logické uzavření zástavby a příprava na další rozvoj území, které již nyní připravujeme,“ uvedl Václav Javůrek, manažer projektu z CPI Group.

Dvoupodlažní domy s užitnou plochou 180 m2 zahrnují pět pokojů s kuchyňským koutem a garáží. Klidová zóna s pokoji a pracovnou je přesunuta do vyššího poschodí; obývací pokoj, kuchyně a komory jsou umístěny v přízemí. Každé z pater disponuje vlastní koupelnou a toaletou. Velkorysý prostor domů rozšiřují dále zahrady s výměrou od 330 do 470 m2. Propojení se zahradou zajistí velká okna v rozích obvodových zdí a přirozeně propojí obytný prostor domu s venkovní zelení.

Vybavení domů je charakteristické vysokou kvalitou provedených prací i vysokým standardem základního vybavení v ceně domu, počítá se mimo jiné např. s šestikomorovými okny s izolačním trojsklem nebo podlahovým vytápěním v koupelně. Cena domu s pozemkem začíná od 6 340 000 korun bez DPH.

Díky spolupráci s renomovanými dodavatelskými firmami jsme připraveni také na úpravy podle požadavků klientů. Zájemci si tak mohou své bydlení maximálně přizpůsobit,“ dodává Václav Javůrek.

Právě Březiněves se stala v posledních letech vyhledávanou lokalitou pro rodinné bydlení. Obec má skvělé dopravní spojení s metropolí a kompletní infrastrukturu pro každodenní život i volnočasové aktivity celé rodiny. Jako kontrast k městskému prostředí působí ideálně volná krajina, která Březiněves obklopuje.

„Vnější infrastruktura je před dokončením, nyní zahájíme realizace vlastních domů. S dokončením počítáme v létě příštího roku,“ potvrdil časový plán Javůrek.