Wüstenrot cyklotým potřetí na trati Opel Handy Cyklo Maratonu

30.07.2015 10:07 Tisková zpráva: Wüstenrot – stavební spořitelna

„Cyklistické zápolení cestami České republiky a Slovenska nám již dvakrát dalo možnost jedinečným způsobem nahlédnout do světa handicapovaných, dnes lze již říct kamarádů. I proto se těšíme na letošní ročník, protože toto spojení cyklistiky a přátelských setkání je pro nás něco mimořádného,“ říká Radim Dvořáček z úseku Marketing a public relations finanční skupiny Wüstenrot a manažer Wüstenrot cyklotýmu.

Členkou osmičlenného týmu je letos také handbikerka Kateřina Šimonková,  kterou svou účastí podpořil Wüstenrot i v loňském roce. Na trati závodu prověří svůj zbrusu nový handbike, pořízený za finanční příspěvek od finanční skupiny Wüstenrot a jejích zaměstnanců.

Čtyřdenní Handy Cyklo Maraton, který organizuje občanské sdružení Cesta za snem, není klasickým závodem, ve kterém jde o lámání rekordů. Jeho cílem je šíření myšlenky sportu bez bariér a zbytečných předsudků. Trať končí na pražské Ladronce, kam cyklisté dorazí v sobotu 1. srpna.