Wüstenrot nabízí Půjčku ProBydlení bez poplatků

03.03.2016 11:03 Tisková zpráva: Wüstenrot – stavební spořitelna

„Bez jakéhokoliv zajištění poskytujeme Půjčku ProBydlení do 500 000 korun, u více žadatelů (manželé, partneři apod.) nevyžadujeme zajištění úvěru až do částky 700 000 korun,“ říká Radka Floriánová, vedoucí oddělení vývoje produktů stavební spořitelny Wüstenrot. „To je ale jen jeden z důvodů, proč je o Půjčku ProBydlení tak mimořádný zájem, díky němuž jsme za první dva měsíce letošního roku vykázali meziroční nárůst okolo 120 procent,“ dodává.

Půjčka ProBydlení  je flexibilní a rychlá

U Půjčky ProBydlení si klienti mohou vybrat z pěti různých dob splatnosti –  6, 10, 14, 18 a 22 let – podle toho, jak vysokou měsíční splátkou chtějí zatížit svůj rodinný rozpočet. Rozhodnutí o poskytnutí úvěru je klientovi oznámeno do 24 hodin.  Úvěrové prostředky vyplácí Wüstenrot předem zálohově a doklady prokazující jejich vynaložení na bytové potřeby dodává klient dodatečně. Tento mechanismus je velmi výhodný právě při rekonstrukcích a úpravách bydlení s ohledem na nákup nového vestavěného zařízení, materiálů či úhrady řemeslnických prací.

Další výhodou je státní podpora a úspora na daních

Ke smlouvě o stavebním spoření, ke které je sjednána Půjčka ProBydlení, může klient získat státní podporu až 2 000 korun ročně. Úroky zaplacené z Půjčky ProBydlení lze odečíst z daňového základu, což je výhodou oproti klasickému spotřebitelskému úvěru.

Podrobné informace o Půjčce ProBydlení včetně kalkulátoru výše měsíčních splátek jsou uveřejněny na www.wustenrot.cz.