Wüstenrot ovládl kategorii stavebního spoření soutěže Zlatá koruna

Pavel Vaněk, generální ředitel a předseda představenstva společností Wüstenrot k ocenění uvedl: „Sérií cen, které získaly naše produkty stavebního spoření v soutěži Zlatá koruna 2012, jsme samozřejmě velice potěšeni. Stavební spoření je pořád oblíbeným produktem. Dokazuje to nejen zájem klientů o tento finanční produkt, ale i názor Finanční akademie, které touto cestou za udělená ocenění děkuji.“

Oceněné produkty:

Wüstenrot Kamarád+

REKLAMA

Stavební spoření Kamarád+ je určeno pro děti do 18 let a je bez úhrady za uzavření smlouvy. Nabídka je „ušitá na míru“ všem, kteří chtějí nebo potřebují vytvořit finanční rezervu na budoucí potřeby svých dětí. Úspory jsou zhodnocovány pevnou úrokovou sazbou 2,2 % ročně a k zajímavému výnosu přispívá i státní podpora až 2 000 korun ročně. Spořit lze neomezeně dlouhou dobu, po šesti letech je však možné uspořenou částku včetně státní podpory použít na cokoli. Stavební spoření je ideální základ pro využití výhodného úvěru na financování budoucího bydlení.

Stavební spoření Kamarád+ sbíralo v soutěži Zlatá koruna ocenění již v minulých letech – v roce 2010 získalo Stříbrnou korunu za stavební spoření a Bronzovou korunu za novinku,

nejvyšší ocenění – Zlatou korunu si odneslo z loňského ročníku.

Stavební spoření Wüstenrot

REKLAMA

Jedná se o osvědčený, bezpečný a státem garantovaný produkt s nárokem na úvěr ze stavebního spoření. Roční úroková sazba z úspor 2,2 % je garantovaná po celou dobu spoření. Státní podpora činí až 2 000 korun ročně. Klient má na výběr ze 4 tarifních variant a 2 kombinací úrokových sazeb z úspor a úvěru. Stavební spoření Wüstenrot je optimálním prostředkem financování bytových formou překlenovacího úvěru nebo úvěru ze stavebního spoření. Lze jej však výhodně využít i k postupnému spoření nebo dlouhodobému a bezpečnému uložení peněz. Spořit je možno neomezeně dlouhou dobu a po šesti letech lze naspořené peníze použít na cokoli.

Vychytané spoření

Tento produkt je určen pro mladé od 18 do 30 let, kterým nabízí především zvýhodněný překlenovací úvěr. Žádost o úvěr lze podat současně s uzavřením smlouvy o stavebním spoření. Za vyřízení překlenovacího úvěru platí klient pouze poloviční poplatek. Vychytané spoření lze však využít i jako výhodnou formu spoření s pevnou roční úrokovou sazbou 2,2 % a státní podporou až 2 000 korun ročně. Spořit je možno neomezeně dlouhou dobu, po šesti letech lze však naspořené peníze včetně státní podpory vybrat a použít na cokoli.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu