Zajistěte se na budoucnost dvojnásobně

Zajistit se na období po odchodu do důchodu je nutné včas a důkladně. Proto se RSTS spojila s AXA penzijním fondem a společně přicházejí se speciální nabídkou. Uzavřením smlouvy o stavebním spoření s minimální cílovou částkou 200 tisíc korun a zároveň sjednáním penzijního připojištění s pravidelnými platbami alespoň 500 Kč měsíčně obdrží klient zvláštní prémii ve výši jedné měsíční splátky penzijního připojištění, maximálně však 1500 Kč.

Chceme podpořit odpovědný přístup lidí k jejich budoucnosti. Penzijní připojištění je spolu se stavebním spořením skvělou kombinací, jak vytvořit dostatečné finanční zázemí pro období po odchodu do důchodu,“ vysvětluje Mojmír Boucník, finanční ředitel skupiny AXA, proč se obě společnosti rozhodly pro společnou akci.

Možná si to lidé neuvědomují, ale stavební spoření je jako nástroj pro zajištění na stáří velmi vhodné,“ říká Karel Pavlík, ředitel odboru podpory prodeje RSTS. „Nejen že zhodnocení úspor dosahuje až 5 % ročně a díky pojištění vkladů až do výše 100 000 eur jsou peníze uloženy bezpečně, ale také prostřednictvím výhodného úvěru ze stavebního spoření je možné si pořídit vlastní bydlení. Splátky uhradíte v době, kdy jste ještě ekonomicky aktivní a po odchodu do důchodu jsou vaše náklady na bydlení výrazně nižší, než kdybyste bydleli v nájmu,“ dodává Karel Pavlík.

Akce se vztahuje také na Turbo spoření od RSTS, které formou prémie podporuje jednorázové vklady. Obecně platí, že čím vyšší částku vložíte, tím větší prémii získáte. Díky připsání vkladu na počátku doby spoření je zhodnocení úspor pro klienta při započtení všech zvýhodnění vyšší než u srovnatelných investičních bankovních produktů. „Celkově tak klient ke garantované úrokové sazbě 2 % p. a. může v následujících letech získat navíc prémii až 4 000 korun a za každý rok spoření státní podporu až 2 000 korun,“ doplňuje Karel Pavlík.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu