Sobota 08. května. Je Statní Svátek - Den vítězství.

108 AGENCY posiluje Marcel Metzger. Z pozice Senior Investment konzultanta bude řídit spolupráci s německými investory v ČR

29.04.2019 02:04 Tisková zpráva:

Společnost 108 AGENCY, zaměřená na komerční nemovitosti, posiluje svůj investiční tým konzultantů.

Pomoci dalšímu růstu firmy má v České republice Marcel Metzger, který bude z nové pozice koordinovat investiční aktivity německých klientů a zahraničních fondů a částečně bude řešit i pronájem průmyslových nemovitostí. Marcel za svou kariéru nasbíral bohaté zkušenosti z investičního sektoru, především ve společnosti Cushman & Wakefield a následně v realitně-poradenské společnosti JLL.

Marcel Metzger pochází z Německa. Bakalářské studium oboru Ekonomika a Finance ukončil ve Frankfurtu nad Mohanem, magisterský obor Real Estate Investment a Finance vystudoval v Oxfordu ve Velké Británii. Svou profesní dráhu odstartoval v mnichovské realitní společnosti Drees & Sommer. Poté začal pracovat pro pražskou pobočku poradenské firmy Cushman & Wakefield na pozici Valuation Consultant. V roce 2018 přešel do finanční a poradenské společnosti JLL.

108 AGENCY je česká poradenská společnost, která se zaměřuje na oblast komerčních nemovitostí. Specializuje se na pronájem, prodej a správu nemovitostí, poskytuje investiční poradenství a zajišťuje marketing developerských projektů. 108 AGENCY působí v segmentu nových i starších projektů a mezi její klienty patří široké spektrum tuzemských a zahraničních společností z různých oborů podnikání, zejména z oboru automotive, e-commerce, maloobchodu a velkoobchodu nebo státní správy. Společnost vznikla v roce 2009 a v současné době působí v České a Slovenské republice.

Tisková zpráva 108 AGENCY