EUR 25.155

USD 23.470

REPO sazba ČNB 5.75 %

Inflace 2.0 %

EUR 25.155

USD 23.470

Soutěž s Půjčkou ProBydlení: dva šťastní klienti si rozdělili půl milionu korun

 

Stavební spořitelna Wüstenrot v loňském roce oslavila čtvrtstoletí úspěšného působení na trhu financování bydlení. Součástí marketingové kampaně připomínající toto výročí byla soutěž s Půjčkou ProBydlení. Podmínky hry o hlavní cenu dvakrát 250 000 korun splnilo více než 1100 klientů a v polovině ledna byli vylosováni dva šťastní majitelé čtvrt milionu korun.

Loading



 


Celých 25 let pomáhá stavební spořitelna Wüstenrot klientům k lepšímu bydlení. K tomuto výročí připravila pro stávající i potenciální klienty soutěž s Půjčkou ProBydlení, která trvala od září až do konce roku 2017. „Ti, kteří se rozhodli rekonstruovat a využili k tomu naší Půjčku ProBydlení v hodnotě alespoň 150 000 Kč a úvěr začali čerpat v minulém roce, byli zařazeni do slosování o půl milionu korun,“ uvádí Pavlína Musilová, manažerka marketingu a PR finanční skupiny Wüstenrot, a doplňuje: „Podmínky soutěže splnilo 1144 účastníků. V polovině ledna proběhlo vylosování dvou klientů a slavnostní předání výher.“
Vinný sklep a rekonstrukce domu
Šťastnými majiteli hlavní ceny se stali klienti Wüstenrotu Jan K. z Moravy a Tomáš T. ze středních Čech, kteří si vzali Půjčku ProBydlení v hodnotě vyšší než 450 000 korun a splnili tak podmínky soutěže. Jan T. plánuje výhru vložit do rekonstrukce vinného sklepa a Tomáš T. finanční prostředky využije při rekonstrukci domu a část na dětský pokojíček, který je třeba zařídit.
Půjčka ProBydlení nejen na rekonstrukci
Půjčka ProBydlení je překlenovací úvěr, který umožňuje pokrytí výdajů nejen na vybavení domácnosti a modernizaci celého bydlení, ale lze využít také na administrativní náklady spojené s bydlením, nákup nemovitosti, refinancování úvěrů či pořízení družstevního bydlení. Úroková sazba začíná již na 4,89 % p. a. (při refinancování úvěrů dokonce 4,39 % p. a.) a dobu splatnosti lze nastavit dle preferencí na 6, 8, 14, 18 nebo 22 let. Výše úvěru bez zajištění může činit až jeden milion korun, v případě družstevního bydlení dokonce 1,5 milionu korun.

Státní podpora a úspora na daních

Ke smlouvě o stavebním spoření, ke které je sjednána Půjčka ProBydlení, může klient za řádné finanční úložky získat státní podporu až 2000 korun ročně. Úroky zaplacené z Půjčky ProBydlení lze odečíst z daňového základu, což je výhodou oproti klasickému spotřebitelskému úvěru.
Zpracování a poskytnutí Půjčky ProBydlení je v PÚ tarifu OF-P zdarma a klient rovněž neplatí za vedení úvěrového účtu.
 

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.37%

6.27%

6.3%

6.32%

6.3%

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%
Historie vývoje

 


Související články

Oprav dům po babičce

Opravte dům po babičce. Dostanete až milion korun předem

Ministerstvo životního prostředí spouští od září nový motivační dotační program s názvem „Oprav dům po babičce“. Program se otevírá ve spolupráci se Státním fondem životního prostředí a financován bude z finančních zdrojů Evropské unie. Žadatelé mohou získat až milion korun, celkem je v programu připraveno 55 miliard. 

Text: Veronika Hejná

Foto: Shutterstock

21. 07. 2023


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *