26. 06. 2020

Air Bank vylepšuje hypoteční podmínky. Klientům nově umožní fixaci úrokových sazeb až na 10 let

Klienti Air Bank si nově mohou u hypotéky zvolit ze tří různě dlouhých fixačních období úrokové sazby. Ke stávající, pětileté fixaci banka přidává také možnost zafixovat si sazbu na sedm a deset let. Úrokové sazby u hypoték začínají v Air Bank už na 1,99 %.

„Pro řadu lidí je délka fixace velmi důležitá, protože jim umožňuje lépe plánovat budoucí výdaje i v delším časovém horizontu. Našim klientům, kteří preferují jistotu pevné úrokové sazby po delší dobu, proto nyní nabízíme u nových i převedených hypoték tři varianty fixace, a to na pět, sedm a deset let,“ říká Radek Perman, vedoucí oddělení Hypoteční služby
Úroková sazba bude stejně jako dosud ovlivněná výší hypotečního úvěru a nově se bude odvíjet i od délky fixace. Klienti ale budou stále dopředu vědět, jakou sazbu jim Air Bank může nabídnout. Zdarma nadále zůstává schválení, poskytnutí a čerpání hypotéky i vedení běžného účtu.

Převedená hypotéka Air Bank – LTV do 80 % Fixace 5 let Fixace 7 let Fixace 10 let
Hypotéky od 1,5 milionu Kč 1,99 % 2,09 % 2,19 %
Hypotéky od 700 tisíc Kč do 1,5 milionu Kč 2,09 % 2,19 % 2,29 %
Hypotéky do 700 tisíc Kč 2,39 % 2,49 % 2,59 %

Nová hypotéka Air Bank – LTV do 80 % Fixace 5 let Fixace 7 let Fixace 10 let
Hypotéky od 1,5 milionu Kč 2,19 % 2,29 % 2,39 %
Hypotéky od 700 tisíc Kč do 1,5 milionu Kč 2,29 % 2,39 % 2,49 %
Hypotéky do 700 tisíc Kč 2,59 % 2,69 % 2,79 %

Hypotéka od Air Bank je velmi flexibilní a klientovi umožňuje pružně reagovat na jeho aktuální finanční situaci. Klienti Air Bank mohou bezplatně měnit výši splátek a termín splácení a dělat mimořádné splátky, a to i během fixace, nebo využívat bezplatnou službu Chytrá rezerva, kam mohou dát peníze, které mají zrovna navíc, a tím si hypotéku zlevnit. Když ale budou peníze z Chytré rezervy potřebovat využít na něco jiného, mohou si je kdykoliv zdarma vzít zpět.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek