Úterý 20. srpna. Svátek má Bernard.

Alina Cazachevici povede tým oceňování v oddělení hotelových nemovitostí v Cushman & Wakefield

17.01.2019 01:01 Tisková zpráva:

Alina Cazachevici povýšila na pozici vedoucí týmu oceňování v oddělení hotelových nemovitostí ve střední a východní Evropě. Z Prahy bude řídit tým analytiků a odhadců společnosti Cushman & Wakefield pro hotelový sektor.

Alina působí ve společnosti Cushman & Wakefield od roku 2016. Ve své nové pozici se zaměří na služby v oblasti oceňování a poradenství v hotelovém sektoru napříč střední a východní Evropou. Součástí těchto služeb jsou koncepční a realizační studie, předinvestiční prověrky, oceňování jednotlivých objektů i celých portfolií nemovitostí pro různé účely či analýzy investičních příležitostí. Alina má v oceňování a poradenství více než desetiletou praxi, pracovala rovněž v oblasti korporátních financí u mezinárodních společností a konzultační firmě v Moldavsku a České republice.

Alina zajišťovala odhady hotelových portfolií po celém regionu střední a východní Evropy pro místní i zahraniční klienty a vypracovala také několik realizačních studií, mimo jiné i pro multifunkční komplex v bulharské Sofii, víceúčelový resort v Černé Hoře, projekt přestavby historického objektu na pětihvězdičkový hotel v Praze nebo výstavbu pětihvězdičkového hotelu v běloruském Minsku.

Alina je členkou Královského institutu autorizovaných odhadců RICS. Vystudovala moldavskou Technickou univerzitu v oboru nemovitostí a Karlovu univerzitu v Praze v oboru ekonomie a financí. K jejím koníčkům patří četba, cestování a hraní deskových her.

Tisková zpráva Cushman & Wakefield