13. 11. 2017

ARCHITEKTI ZVOLILI ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM SOUTĚŽE REALITNÍ PROJEKT ROKU 2017 VILLU VOKOVICE OD DARAMIS

Odborná porota z řad architektů vybrala jako absolutního vítěze letošního ročníku soutěže Realitní projekt roku bytový komplex Villa Vokovice od developerské společnosti Daramis. Cenu architektů získaly i další projekty této společnosti, a to Marina Island (společný projekt se společnosti Lighthouse Group) a Beranka. U odborné poroty bodoval projekt Unicity Plzeň. Soutěž Realitní projekt roku je přehlídkou nejoblíbenějších českých developerských projektů       v jednotlivých regionech České republiky. Výsledky byly zveřejněny dnes v rámci Realitního kongresu 2017.

„Zaměření na precizní architektonické zpracování a mimořádnou kvalitu realizace předurčuje naše projekty k pozornosti ze strany zájemců o nadstandardní bydlení, ale také architekty a odbornou veřejnost. Velmi si vážíme získaných ocenění a jsou pro nás motivací při přípravě a realizaci dalších rezidenčních projektů,“ uvedl Martin Vachek, výkonný ředitel společnosti Daramis.
Realitní projekt roku je celostátní soutěž o titul nejoblíbenějších rezidenčních projektů, které byly v letošním roce dokončeny anebo se nacházely v realizační fázi a měly přitom v prodeji alespoň jednu bytovou jednotku. Ocenění se udělují v jednotlivých regionech a ve třech soutěžních kategoriích: Cena odborné poroty, Cena architektů a Cena veřejnosti.
Tisková zpráva: Daramis

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek