13. 12. 2018

Blíží se uzávěrka soutěže Kanceláře roku

Registrace do soutěže Kanceláře roku, která oceňuje výjimečné kancelářské interiéry, jsou v plném proudu. Do 20. prosince 2018 můžete zaregistrovat vaši firmu a získat jedinečné ocenění, které vám přinese mnoho benefitů. Staňte se atraktivní pro své budoucí zaměstnance. Přihlašovat se můžete do devíti soutěžních kategorií.

Pokud uvažujete o zapojení do soutěže Kanceláře roku, dlouho neotálejte. Možnost máte pouze do 20. prosince 2018, kdy je uzávěrka přihlášek do soutěže. V soutěži Kanceláře roku jsou každý rok oceňovány nejatraktivnější kancelářské prostory. Celkem devět hlavních kategorií doplňuje speciální cena v kategorii Environment Friendly, která posuzuje dlouhodobou udržitelnost prostor a jejich dopady na životní prostředí, a to jak při výstavbě, tak při samotném provozu kanceláří. Díky tomu je soutěž spravedlivější, navíc máte vyšší šanci na ocenění.
„Soutěž má hned dva významné cíle. Zaměstnavatel se může díky účasti v soutěži profilovat atraktivně pro své budoucí zaměstnance, a to díky investicím do prostor, ve kterých se zaměstnanci pohybují. Současně je naším cílem vyzdvihnout důležitost zvelebování pracovního prostředí, které je jedním z určujících prvků při výběru zaměstnání,“ říká Radek Procházka, Managing Partner společnosti Prochazka & Partners, která za projektem stojí, a dodává: „Právě motivování zaměstnavatelů k tomu, aby se tomuto tématu věnovali, je dalším z cílů soutěže.“
Interiéry hodnotí odborná porota z hlediska výjimečnosti a designu prostor. Dalšími kritérii jsou inovace, atmosféra prostředí a hlavně kvalita pracovního prostředí. Všechny kategorie propojuje zaměření na atraktivitu pracovních prostor a jejich příjemné prostředí, které má stále větší význam vzhledem k času trávenému v kancelářích.
Tisková zpráva Prochazka & Partners

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek