04. 06. 2015

Subjekty:
EKOSPOL

Byty v projektu EKOCITY Hostivař mizí raketovou rychlostí, EKOSPOL proto zahajuje prodej jeho další etapy s 186 byty o půl roku dříve

„Projekt v Hostivaři překonává naše nejvyšší očekávání. Je více než patrné, že se EKOCITY Hostivař díky bezkonkurenční cenové nabídce a skvělé lokalitě stává jedním z nejžádanějších a nejúspěšnějších projektů rezidenční historie České republiky. Byty v první etapě vyprodáváme raketovou rychlostí, a proto jsme se rozhodli uvolnit druhou etapu do prodeje dříve, než jsme původně plánovali,“ říká Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL, která je lídrem bytové výstavby v České republice.

Atraktivní lokalita, bezkonkurenční ceny

V další etapě projektu EKOCITY Hostivař EKOSPOL na trh uvádí 186 bytů s dostatkem venkovních i podzemních parkovacích stání. Na zájemce čeká velký výběr dispozic od  1+kk až po 4+kk (32,3 – 116,8 m2) s prostornými předzahrádkami, balkony nebo atraktivními střešními terasami. Obdobně jako v první etapě společnost přinesla na trh absolutní novinku – byty 1+kk+sk. Tyto garsonky disponují moderně vyřešeným stavebně odděleným spacím koutem a poskytují tak komfort bytu 2+kk. Ceny bytů začínají na bezkonkurenčních 1,39 milionu korun u 1+kk, 1,75 milionu korun u 2+kk a 2,39 milionu korun u 3+kk!

Lokalita v Hostivaři spojuje skvělou dopravní dostupnost do centra s klidnou lokalitou plnou zeleně, sportovního vyžití a skvělé občanské vybavenosti. Chloubou lokality je Přírodní park Hostivař-Záběhlice. Jeden z nejvýznamnějších rekreačních areálů v Praze nabízí pro chvíle odpočinku malebné stezky, písčité pláže, dětská hřiště nebo cyklostezky. V okolí bytového areálu se nachází mateřské, základní a střední školy, ordinace lékařů, veterinární stanice, plavecký areál, sportovní haly, obchodní centrum či golfové hřiště.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek