Text: Jana Zámečníková

06. 08. 2018

CBRE: Helena Hurábová přebírá vedení týmu Poradenství a transakcí v oblasti kancelářských prostor

Společnost CBRE, světový lídr v oblasti komerčních realitních služeb, oznamuje, že novou Head of Advisory & Transaction services – Office společnosti CBRE se stala Helena Hurábová, která ve společnosti CBRE pracuje již dvacátým rokem a během svého působení na realitním trhu uzavřela mnoho úspěšných kancelářských transakcí.

Vedení Advisory & Transactions Services – Office CBRE přebírá Helena Hurábová od Katariny Wojtusiak, která v jeho čele stála od roku 2014 a vytvořila z týmu A & T services dominantního hráče na pražském trhu. Paní Wojtusiak bude nadále v CBRE působit v nové roli jako Head of Client Care – nová ředitelka tak bude moci plynule navázat na práci své předchůdkyně. Katarina byla na pozici vedoucího oddělení déle než čtyři roky a já měla možnost sledovat, jak nás vedla a podporovala v naší denní činnosti. Mám velké štěstí, že od ní mohu převzít skvěle nastavený a fungující tým, který chci dále rozvíjet tak, aby každý mohl naplno využít svých zkušeností i schopností. Jen tak můžeme nabízet nejlepší služby našim klientům,” říká Helena Hurábová, Head of Advisory & Transaction services – Office společnosti CBRE.
„Jsem přesvědčen, že Helena je díky rozsáhlým a dlouholetým zkušenostem, a nesmírně pozitivnímu pohledu na život, skvělou volbou na post ředitelky Advisory & Transaction Services – Office,” říká Richard Curran, Managing Director společnosti CBRE. „Navíc jí velmi dobře znají a uznávají nejen kolegové v CBRE ale i naši zákazníci – nájemci, správci, vlastníci i developeři
a bude tak snadné pokračovat v dosavadní spolupráci a případně ji i dále rozšiřovat.“

Helena Hurábová má rozsáhlé a dlouholeté zkušenosti s pří pravou a realizací projektů pronájmů kancelářských prostor – od vytváření marketingových materiálů a diskusí o plánech či rozvržení kanceláří s ohledem na jejich využívání nájemci až po úspěšné pronájmy kanceláří často ještě před jejich kolaudací. V CBRE působí dvacátým rokem a pracovala již na řadě projektů reprezentujících v souhrnu desítky tisíc čtverečních metrů kanceláří pro nájemce, jako jsou například Equa bank, Dimension Data, Seznam.cz či Siemens. Siemens představuje s čtyřiadvaceti tisíci metrů čtverečních zároveň největší pronájem kancelářských prostor, který CBRE v Česku doposud zprostředkovala.
Tisková zpráva: CBRE

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek