16. 07. 2021

CBRE jmenovala Jakuba Štěpána novým vedoucím oddělení oceňování nemovitostí ve střední a východní Evropě

Společnost CBRE, světový lídr v oblasti komerčních realitních služeb, jmenovala Jakuba Štěpána (36 let) do funkce vedoucího oddělení oceňování nemovitostí ve střední a východní Evropě (Head of Valuation CEE). Jakub Štěpán se v nové roli zaměří na řízení týmů, budování a rozvíjení vztahů s klienty a koordinaci oceňování nadnárodních portfolií v regionu CEE. Kromě toho i nadále povede oddělení oceňování v České republice.

Jakub Štěpán zahájil svou kariéru v CBRE v roce 2008. Z pozice analytika, kterou vykonával souběžně se studiem na VŠE, se postupně vypracoval až na současnou pozici vedoucího oddělení oceňování pro Českou republiku a také pro celý region CEE. Jakub je absolventem magisterského studia na VŠE v Praze s hlavní specializací na finance a oceňování podniku. Titul MSc v oblasti real estate získal na University of Reading ve Velké Británii. Zároveň je členem renomovaného profesního svazu Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).
Hovoří plynně anglicky. Ve volném čase se věnuje rodině, hře na kytaru, běžeckému lyžování a sportovní střelbě.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek