07. 07. 2015

Subjekty:
CENTRAL GROUP

CENTRAL GROUP uzavřel smlouvu na pronájem svých kanceláří v Praze na dalších 5 let za bezmála 100 milionů korun a výrazně rozšiřuje svůj tým

CENTRAL GROUP je v 27podlažní dominantě Pankrácké pláně jednoznačně největším nájemcem. Včetně klientského centra a vzorkovny v přízemí se kanceláře společnosti rozprostírají na pěti podlažích jedné z nejprestižnějších administrativních budov v Praze.

„Při renegociaci stávajících nájemních podmínek a rozšíření našich prostor nám pronajímatel jako klíčovému nájemci vyšel vstříc, proto jsme se dokázali dohodnout velmi rychle. Nikdy nebylo naším cílem mít vlastní administrativní budovu, starat se o ni a mít v ní své sídlo. Naopak, maximum volných finančních prostředků chceme investovat do dalších akvizic a následného rozvoje velkých urbanistických celků,“ říká Dušan Kunovský, předseda představenstva CENTRAL GROUP. Příjemným bonusem kanceláří společnosti je i ohromující výhled na celou Prahu. Výstavbu řady projektů tak mohou její zaměstnanci sledovat doslova z okna.

Rozšíření kancelářských prostor úzce souvisí s velkou personální expanzí, kterou CENTRAL GROUP prochází v posledních letech. Firma si dlouhodobě zajišťuje celý developerských proces včetně projekčních prací kompletně vlastními silami. Generálním dodavatelům z řad renomovaných stavebních firem, kteří jsou vybíráni na základě náročných čtyřkolových výběrových řízení, pak svěřuje pouze vlastní realizaci staveb. I tito prověření generální dodavatelé jsou ale pod každodenním dohledem vlastních pracovníků stavebního dozoru CENTRAL GROUP.

CENTRAL GROUP rozšiřuje svůj tým, během dvou let nabral o třetinu více lidí

REKLAMA

S rekordními akvizicemi, přípravou nových velkých rozvojových lokalit, rostoucími prodeji bytů a plánovaným podzimním vstupem do segmentu exkluzivních nemovitostí rostou i nároky CENTRAL GROUP na personální obsazení. Společnost každoročně zahajuje výstavbu více než tisícovky bytů, což je na českém trhu zdaleka nejvyšší stavební aktivita, která se výrazně vzdaluje všem ostatním českým developerům. Díky tomu nabízí široké možnosti seberealizace nejen talentům uvnitř firmy, s nimiž pracuje dlouhodobě, ale je také otevřena talentům zvenčí.

„Jen v posledních dvou letech zvýšil CENTRAL GROUP počet svých zaměstnanců o třetinu, ze zhruba 180 na nynějších 240. S rozšiřujícími se aktivitami společnosti a vstupem do zcela nových tržních segmentů dáváme zájemcům o zaměstnání šanci uplatnit své zkušenosti, talent i neotřelé originální nápady,“ vysvětluje Kunovský.

Možnost vytvářet velké věci, stabilita a široká nabídka benefitů

Jako největší český rezidenční developer nabízí CENTRAL GROUP ojedinělou možnost seberealizace a kariérního postupu pro řadové i manažerské pozice. Více než 135 dokončených rezidenčních lokalit nesmazatelně změnilo tvář hlavního města a životy tisíců klientů, kteří v nemovitostech od CENTRAL GROUP našli nový domov.

„S plánovaným rozvojem velkých urbanistických celků na pražských brownfieldech budou možnosti seberealizace v CENTRAL GROUP ještě narůstat. Pracovat u nás znamená společně vytvářet opravdu velké věci a podílet se na komplexní a hodnotné městské architektuře, která přetrvá stovky let,“ dodává Kunovský. Naráží tím na realizaci nových městských čtvrtí s mnoha tisíci byty včetně kvalitních veřejných ploch, městské zeleně a prostorů pro obchody a služby, které CENTRAL GROUP plánuje ve spolupráci s předními českými architektonickými studii, jakými jsou například ateliéry Josefa Pleskota nebo Jakuba Ciglera.

S prací u největšího českého developera jsou vedle atraktivního finančního ohodnocení spojeny i další benefity. Kromě těch na české poměry obvyklých, jakými jsou například firemní akce, jazykové kurzy nebo stravenky, nabízí CENTRAL GROUP i celou řadu specifických benefitů. Ty může poskytnout jen dlouhodobě mimořádně stabilní zaměstnavatel se silným kapitálovým zázemím. Patří sem zejména nízkoúročené půjčky pro zaměstnance nebo slevy na produkty společnosti a spolupracujících dodavatelů. U manažerských pozic pak je samozřejmostí i manažerský motivační program a další specifické benefity.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek