Úterý 16. října. Svátek má Havel.

Čeští a zahraniční představitelé hypotečního trhu se sejdou na konferenci Hypotéka 2018

24.09.2018 12:09 Tisková zpráva:

Na podzimní konferenci Hypotéka 2018 vystoupí přední představitelé českého i mezinárodního hypotečního trhu. Pět bloků plných aktuálních témat, jedenáct prezentací odborníků, tři zajímavé panelové diskuze, delegáti z České republiky, Slovenska, Velké Británie i Německa. To vše je možné očekávat od 12. ročníku konference Hypotéka, který proběhne 9. října v hotelu Andel’s v Praze.

Hypoteční trh zažívá v roce 2018 mnoho nových regulací, nabídek hypotečních produktů, trendů i přetrvávající velkou poptávku po bytech. Jiří Feix z Hypoteční banky proto na konferenci promluví na téma českých hypotečních produktů, Jan Frait z ČNB se bude věnovat tématu regulací, zástupci hypotečních brokerů se zamyslí nad vývojem externích distribučních kanálů a technologické inovace představí nejen české, ale i mezinárodní společnosti. V rámci prezentací a panelových diskuzí promluví vrcholní představitelé českých bank, stavebních spořitelen, FinTech společností, aj.

Zástupci Capita Software Solutions budou prezentovat demo svého broker portálu (který je používán mnoha britskými bankami) a společnost Home Funding (přední konzultant v hypotečním oboru) představí opatření, která využívají zahraniční banky pro komunikaci s externími partnery.

O konferenci Hypotéka 2018

Již dvanáctý ročník začne v 9 hodin dne 9. října v hotelu Andel’s na pražském Smíchově. Kromě Jiřího Feixe a Jana Fraita, kteří společně s Pavlem Kysilkou shrnou aktuální situaci i předpokládaný vývoj na českém hypotečním trhu, se zúčastní mj. CEO společnosti HomeFunding a zástupci Capita Software. Tito řečníci z Velké Británie budou prezentovat nejen situaci na mezinárodním trhu, ale představí také demo broker portálu a způsoby komunikace mezi britskými bankami a externími partnery. K mnoha dalším aktuálním tématům, jako je dosažitelnost bydlení či inovace na hypotečním trhu, se vyjádří vrcholní představitelé českých bank, stavebních spořitelen, makléřů i FinTech společností.