Pátek 23. srpna. Svátek má Sandra.

Cofidis spouští konsolidaci půjček se zvýhodněním pro partnery

06.12.2016 01:12 Tisková zpráva:

Od začátku prosince přichází společnost Cofidis, značkový poskytovatel spotřebitelských úvěrů, na český trh s novým produktem. Díky Partnerské konsolidaci Cofidis získají páry žijící ve společné domácnosti možnost sloučit všechny půjčky obou partnerů do jedné a získat tak nižší úrok i měsíční splátku.

Výhodnější pro manžele i partnery

Po úspěchu loni uvedené Partnerské půjčky jde o další novinku od Cofidisu určenou primárně pro manželské i ostatní páry. Žadatelé mají díky Partnerské konsolidaci možnost dosáhnout u Cofidisu na úrok až o 2 % nižší než v případě, kdyby u stejného poskytovatele žádali o standardní konsolidaci sami jako jednotlivci. Ke schválení partnerské konsolidace jsou zapotřebí dva lidé, kteří žijí ve společné domácnosti. Konsolidovat lze úvěry obou partnerů najednou.

Konsolidace bez poplatků

V rámci Partnerské konsolidace je možné konsolidovat úvěry, kreditní karty i kontokorenty a leasingy, vše bez poplatků za sjednání a vedení úvěru. Současná nabídka umožňuje sjednotit půjčky do maximální výše 1 000 000 korun s dobou splácení až 120 měsíců.

Více peněz na sny a plány

Cofidis začal nabízet Partnerskou konsolidaci již před několika měsíci pro své současné klienty. Nyní již může o konsolidaci zažádat u Cofidisu kdokoliv. „Manželské páry nebo partneři stále častěji zvažují partnerské úvěry včetně Partnerské konsolidace, v rámci které mohou sjednotit více úvěrů najednou a díky tomu ušetřit více peněz celé rodině,“ říká Cyril Křůpala, obchodní a marketingový ředitel společnosti Cofidis. „K Partnerské konsolidaci také nabízíme možnost čerpat až 50 000 Kč nad rámec sloučených úvěrů,“ dodává Křůpala.

Tisková zpráva: Cofidis