06. 05. 2015

Cofidis zvýhodnil úvěry pro páry, novomanželům půjčí již za 5,9 %

Cofidis tímto krokem dále zatraktivňuje svou úvěrovou nabídku. Po březnovém uvedení Partnerské a Novomanželské půjčky, díky nimž si mohou partneři či manželé vzít půjčku s výhodnějším úrokem, přistupuje Cofidis ke snížení úrokových sazeb. „Uvedením Partnerské půjčky jsme na českém trhu otevřeli novou kategorii půjček. Díky snížení sazeb je sdílení půjček ještě výhodnější a stává se zajímavým pro další partnery i manžele,“ říká Cyril Křůpala, obchodní a marketingový ředitel společnosti Cofidis.

S Partnerskou půjčkou si lze půjčit například 120 tisíc korun se zvýhodněnou sazbou RPSN ve výši 6,9 %. Partnerská půjčka navíc nabízí párům možnost dosáhnout na vyšší částku oproti standardnímu spotřebitelskému úvěru u Cofidisu.

Nejvýhodnější podmínky získají novomanželé, od jejichž sňatku uplynuly nejvýše dva roky. Ti si mohou v Cofidisu vzít Novomanželskou půjčku na částku 200 tisíc korun se sníženou sazbou RPSN 5,9 %.

Oba typy půjček jsou ideální pro sdílené projekty, rekonstrukci domácnosti či pořízení auta. Vedle zvýhodněných sazeb patří mezi další benefity Partnerské i Novomanželské půjčky větší jistota při splácení, jelikož se na něm podílejí vždy dva partneři.

Vedle Partnerské a Novomanželské půjčky snižuje Cofidis úrokové sazby také u klasických spotřebitelských úvěrů. Např. 100 tisíc korun si lze nově půjčit s úrokovou sazbou 9,9 %.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek