Sobota 22. července. Svátek má Magdaléna.

ČS nemovitostní fond loni přinesl svým investorům zhodnocení 3,2 %

09.01.2014 02:01 Tisková zpráva: Česká spořitelna

Investice do ČS nemovitostního fondu je zejména pro konzervativně laděného investora velmi dobrou příležitostí pro zhodnocení jeho finančních prostředků, přičemž výhody investování do fondu podtrhuje i fakt, že jeho výnos prakticky neovlivňuje přetrvávající nízké úrokové prostředí,“ uvedl Martin Skalický, generální ředitel a předseda představenstva investiční společnosti REICO České spořitelny.

Vývoj hodnoty podílového listu ČS nemovitostního fondu za poslední tři roky

cs-nemovitostni-fond-zhodnoceni-2013

Do prosince 2013 investovalo do ČS nemovitostního fondu téměř 14 400 investorů. Současná hodnota vlastního kapitálu fondu činí přes 3 mld. Kč. ČS nemovitostní fond je největší otevřený podílový fond nemovitostí v České republice a zároveň je fondem nejstarším. Fond v současné době vlastní osm budov, z toho čtyři v Praze a po jedné v Brně, Ostravě, Českých Budějovicích a v Bratislavě. Nejnovějším přírůstkem v portfoliu fondu je loňská akvizice multifunkční budovy Trianon v Praze na Budějovické ulici.