Sobota 20. dubna. Svátek má Marcela.

DARAMIS EXPANDUJE NA RUMUNSKÝ REZIDENČNÍ TRH

05.06.2018 12:06 Tisková zpráva:

Přední developerská společnost Daramis expanduje na rumunský rezidenční trh. Představila svůj první projekt mimo Českou republiku – Vita Bella. Vita Bella je rezidenční projekt situovaný         v lukrativní části Bukurešti, který zahrnuje celkem 183 bytových jednotek v dispozicích 1+kk až 3+kk a duplexy. V nabídce jsou rovněž prostorné penthousy s rozsáhlou terasou.

„Naší investici do projektu v rumunské Bukurešti předcházela pečlivá analýza místního trhu. Došli jsme k závěru, že Bukurešť postrádá dostatek kvalitních bytových jednotek. Rozhodli jsme se proto investovat do rezidenčního projektu Vita Bella, který nabízí velkorysé byty v dynamicky se rozvíjející části města, uvedl Martin Vachek, výkonný ředitel společnosti Daramis.

Rezidenční komplex Vita Bella se nachází v severní části Bukurešti v lokalitě Pipera, která je jednou z oblastí s nejvyšším ekonomickým rozvojem v posledních letech. Projekt nabízí 1+kk ve velikostech 39 – 59 m2, 2+kk v rozmezí 60 – 99 m2, 3+kk o velikostech 73 – 133 m2, duplexy           145 – 196 m2 a penthousy o rozloze 151 – 174 m2. Zájemci o bydlení jsou především rodiny s dětmi a investoři.

Společnost Daramis realizuje v České republice například projekty Marina Island (společná realizace s Lighthouse Group), Zelené Město II a III, Beranka nebo plzeňský projekt Unicity.

Tisková zpráva: Daramis