17. 09. 2019

Developerská společnost Daramis nabízí deseti studentům Západočeské univerzity v Plzni ubytovací stipendium v Unicity Living

Pro deset studentů Západočeské univerzity v Plzni je pro nadcházející školní rok připraveno ubytovací stipendium v developerském projektu Unicity. S nabídkou přišla společnost Daramis, která tento plzeňský projekt realizuje. Pro studenty jsou připraveny plně vybavené byty 1kk a dva 2+1, přičemž větší byty jsou přizpůsobeny pro čtyři studenty, menší byt pro dva.

„Naše společnost se rozhodla podpořit studenty, kteří chtějí studovat, ale jejich podmínky jsou ztížené, ať už ze zdravotních či sociálních důvodů. Stipendium bylo nabídnuto i studentům aktivním v charitativních aktivitách či v rámci komunity. Vybraní studenti budou mít během celého školního roku nulové nájemné a rovněž nebudou platit za služby spojené s bydlením, elektřinu nebo třeba wi-fi připojení,“ uvedl Martin Vachek, výkonný ředitel společnosti Daramis.
Budova, ve které jsou byty pro handicapované studenty, je bezbariérová. V přízemí jsou dvě bezbariérová parkovací stání, která mohou být vybraným studentům po dohodě k dispozici.
Projekt Unicity Plzeň realizuje developerská společnost Daramis. V rámci tří etap postupně vzniká 542 jednotek, z toho více než 200 bytů je určeno k nájemnímu bydlení. Nájemní byty jsou plně vybavené a určené k okamžitému nastěhování s nadstandardním rozsahem služeb. K dispozici jsou například wi-fi síť, prádelna, společenská místnost a místnost pro jógu, security služby, úklid nebo odpočinková zóna v udržovaném vnitrobloku s grilem, fitness nářadím, dětským a volejbalovým hřištěm.
Tisková zpráva Daramis

Vývoj Swiss Life Hypoindexu