Pondělí 17. června. Svátek má Adolf.

Druhá emise dluhopisů PASSERINVEST GROUP byla úspěšně prodána

27.04.2017 10:04 Tisková zpráva:

PASSERINVEST GROUP, a.s., přední česká developerská a investiční společnost, prostřednictvím své dceřiné společnosti PASSERINVEST FINANCE, a.s., úspěšně dokončila úpis své již druhé emise korporátních dluhopisů. Objem emise činí 2 mld. Kč s možností dalšího navýšení na 2,25 mld. Kč. Roční úrokový výnos ve výši 5,25 % bude vyplácený čtvrtletně, dluhopisy jsou splatné v březnu 2023. Společnost PASSERINVEST GROUP, a.s., plánuje výtěžek emise použít k vnitroskupinovému financování, zejména k financování akvizic.

Manažery emise byly společnosti J&T Banka, a.s. a UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s.

Velmi si vážíme důvěry investorů v naše podnikání a zároveň cítíme velikou odpovědnost za směřování našeho podnikání do budoucna,“ uvedl k dokončení emise Radim Passer, zakladatel a generální ředitel PASSERINVEST GROUP, a.s.

Naše druhá dluhopisová emise, tentokrát veřejně obchodovaná, je dalším krokem k etablování skupiny PASSERINVEST na kapitálovém trhu. Oceňujeme spolupráci s našimi zkušenými partnery J&T Bankou a UniCredit Bank,“ doplnil k transakci Ondřej Plocek, finanční ředitel PASSERINVEST GROUP, a. s.

Tisková zpráva společnosti PASSERINVEST GROUP, a. s.