Text: Monika Lukešová

29. 11. 2018

Eduard Forejt nastoupil do PASSERINVEST GROUP

Eduard Forejt (41) zastává nově vzniklou pozici Business Development Director v developerské a investiční společnosti PASSERINVEST GROUP. Jeho více jak dvacetileté zkušenosti v oblasti realit přispějí k rozvoji nových podnikatelských aktivit, akvizic i strategií společnosti.

Eduard Forejt před svým nástupem do společnosti PASSERINVEST GROUP působil dvanáct let v české pobočce Jones Lang LaSalle na řadě pozic jako např. Senior Negotiator of the Office Leasing Department, Head of Office Agency či Business Developer Director. Předchozí zkušenosti získal ve společnosti King Sturge Real Estate Agency nebo ČSOB. Poslední rok se věnoval soukromému podnikání v oblasti komerčních nemovitostí.
Forejtovi je propůjčen titul CRE® (Counselor of Real Estate) prestižní americké organizace The Counselors of Real Estate®. Věnuje se přednáškové činnosti na ČVUT v Praze na fakultě architektury, pravidelně publikuje odborné články a aktivně se účastní významných obchodních konferencích.
Volný čas rozděluje mezi rodinu a své koníčky, jako je střelba, hudba a motocykly Harley-Davidson.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek