15. 11. 2018

1 komentář

Subjekty:
EKOSPOL

Ekospol dokončil jeden z největších projektů pražské historie – novou čtvrť Panorama Kyje

Dlouhodobý lídr bytové výstavby Ekospol dokončil poslední dvě etapy jednoho z největších rezidenčních projektů v historii Prahy – novou městskou čtvrť Panorama Kyje s takřka tisícovkou nových bytů. Všechny byly vyprodány dlouhé měsíce před dokončením. Noví majitelé se do svých domovů nastěhují ještě letos.

Jde o završení jedné velké etapy nejen v historii Ekospolu, ale celé Prahy. Když jsme před jednou dekádou do této lokality přišli, nebylo zde vůbec nic. Nyní se celé místo změnilo k nepoznání. Vytvořili jsme novou městskou čtvrť s vlastními ulicemi i zastávkou MHD. Celý areál jsme koncipovali jako ideální místo pro rodinné bydlení uprostřed zeleně a přitom velmi dobře dopravně dostupné. Že nám náš záměr vyšel, potvrdily i prodeje jednotlivých etap. Vždy jsme totiž všechny byty vyprodali před dokončením stavby,“ říká generální ředitel a předseda představenstva developerské společnosti Ekospol Evžen Korec.
Zájem o všechny etapy tohoto projektu, který je jedním z největších rezidenčních projektů v historii Prahy, jasně ukázal, že jsme lidem nabídli kvalitní bydlení, které zcela naplnilo jejich představy. Díky své poloze je lokalita ideální hlavně pro rodinné bydlení, menší jednopokojové byty pak využijí i sportovně založení jednotlivci. Blízkost stanice metra, vlastní autobusová zastávka i nedaleký Pražský okruh nabízí skvělé dopravní spojení. V blízkém okolí je navíc plná občanská vybavenost,“ vyzdvihuje klady projektu Korec.
Projekt nabízí ideální bydlení uprostřed přírody
Projekt Panorama Kyje vyrůstá mezi stanicí metra Rajská zahrada a Pražským okruhem. „V bezprostředním okolí projektu je velké množství zeleně jako stvořené pro aktivní trávení volného času. Nejblíže jsou malebné zahrádkářské kolonie, v docházkové vzdálenosti pak najdeme také Hloubětínský park, Kyjský rybník či Bažantnici. Díky velkorysým předzahrádkám i novému dětskému hřišti je projekt klenotem rodinného bydlení,“ vyzdvihuje okolí projektu Korec. EKOSPOL zde navíc financoval výstavbu dětského a sportovního hřiště, což ocení hlavně rodiny s dětmi.
Kyje se zejména v posledních letech staly vyhledávaným a žádaným místem pro rodinné bydlení. Není divu – unikátní lokalita dokonale splňuje všechny požadavky kladené na zdravé, čisté a přitom praktické moderní bydlení. Výhodou je zejména výborná dopravní dostupnost metra a dostatek zeleně. V Praze dnes těžko najdete místo, které vás osloví krásnou přírodou a výbornou dopravní dostupností více než právě Kyje.
V okolí bytového areálu se nachází několik mateřských, základních a středních škol, ordinace lékařů a veterinární ambulance. V nedalekém Hloubětíně je k dispozici plavecký areál s množstvím nákupních center, škol a mateřských školek. Nákupní centrum Černý Most je vzdáleno jen jednu stanici metrem. Díky nedalekému Pražskému okruhu se lze dostat do centra Prahy do čtvrt hodiny.

Vstoupit do diskuze 1 komentář

Vývoj Swiss Life Hypoindexu