Text: Jiří Havelka

20. 10. 2015

Elektronické výpisy dostanou klienti Stavební spořitelny České spořitelny přímo do internetového bankovnictví

• Službu poskytne Stavební spořitelna České spořitelny zdarma

• Potvrzení o doručení dokumentu najdou klienti v SERVISU 24 nebo v emailu a sms

Stavební spořitelna České spořitelny (SSČS) přichází s novinkou v oblasti elektronické dokumentace a stejně jako již dříve Pojišťovna České spořitelny a Česká spořitelna – Penzijní společnost přechází na elektronické zasílání všech dokumentů. Bezmála 240 tisíc klientů SSČS dostane od ledna 2016 výpisy a jiné dokumenty ke svému stavebnímu spoření i všem typům úvěrových produktů vždy elektronicky. Službu poskytne Stavební spořitelna České spořitelny klientům zdarma.

Zasílání elektronických dokumentů nastaví SSČS klientům automaticky. Pokud klienti nebudou chtít službu využívat a budou chtít zachovat zasílání papírových výpisů, mohou si to velmi jednoduše změnit přímo v internetovém bankovnictví SERVIS 24. Službu E-faktura/E-dokumenty je možné deaktivovat odškrtnutím v sekci ÚČTY / E-FAKTURY / E-DOKUMENTY / Správa výstavců. Po deaktivaci se klientovi automaticky obnoví zasílání dokumentů v papírové formě.

Službu Stavební spořitelna České spořitelny nastaví těm klientům, kteří využívají nejen některý z produktů SSČS, ale mají i internetové bankovnictví SERVIS 24. Mohou si ji ale nastavit i všichni ostatní klienti SSČS, kteří jsou majiteli produktu nebo zákonní zástupci nezletilých vlastníků a kteří začnou využívat SERVIS 24.

Služba přinese klientům tyto výhody:

• jistotu bezpečného doručení – dokumenty se nikde neztratí a nedostanou se do nepovolaných rukou,

• rychlost doručení – důležité dokumenty obdrží klient dříve než klasickou poštou a nemusí si tak pro ně nikam chodit,

• elektronické uchovávání po dobu 24 měsíců – dokumenty klient vždy snadno najde, má o nich neustálý přehled a může je kdykoliv vytisknout či uložit,

• potvrzení o doručení dokumentu obdrží klient vždy avízem v SERVISU 24, může si nastavit i upozornění emailem či SMS.

• Službu poskytne Stavební spořitelna České spořitelny zdarma

Služba přinese klientům tyto výhody:

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek