Úterý 17. října. Svátek má Hedvika.

Equa bank garantuje u neúčelových hypoték sazbu 3,99 %

06.08.2014 03:08 Tisková zpráva: Equa bank

„Standardně se na trhu úroková sazba na neúčelové hypotéky pohybuje přes 5 % ročně. Naše srpnová nabídka s ročním úrokem 3,99 % je tedy ojedinělá. Neúčelovou hypotékou přitom můžete například financovat dovolenou nebo si vylepšit domácnost,“ říká Ondřej Hák, ředitel oddělení úvěrových produktů Equa bank.

Garantovanou akční úrokovou sazbu získá každý, kdo s Equa bank podepíše Žádost o hypotéku v době od 1. 8. do 1. 9. 2014 a uzavře Smlouvu o hypotečním úvěru do 15. 9. 2014, a to včetně pojištění schopnosti splácet v případě nedobrovolné ztrátě zaměstnání, pracovní neschopnosti, trvalé invalidity následkem úrazu nebo nemoci, úmrtí následkem úrazu nebo nemoci.

Neúčelová hypotéka s délkou splácení 5 až 20 let se poskytuje od finanční částky 200 000 Kč a klient ji může získat až do 70 % hodnoty nemovitosti.

Až do konce srpna lze u Equa bank také využít i další probíhající akční nabídky pro ostatní typy hypoték jako je 0,2% sleva na úrokové sazbě a získání bonusu 5 400 korun v případě refinancování hypotéky v rámci kampaně Vracíme poplatky.

Reprezentativní příklad pro neúčelovou hypotéku s garantovanou sazbou 3,99 % p.a.

Výše úvěru 500 000 Kč, doba trvání 15 let, měsíční splátka 3 696 Kč, úroková sazba 3,99 % p. a. Poplatky související s úvěrem: jednorázový poplatek za poskytnutí – zdarma, jednorázový poplatek za posouzení rizik spojených s nemovitostí 3 800 Kč (v případě bytové jednotky), měsíční poplatek za pojištění 345 Kč, měsíční poplatek za vedení a správu – zdarma.
RPSN 4,3 %, celková částka splatná spotřebitelem 727 356 Kč.