23. 06. 2020

1 komentář

Equa bank snižuje sazby hypoték na 1,99 % p.a.

Od 23. června snižuje Equa bank sazby hypoték až o 0,3 %. Refinancovat hypotéku lze nyní u Equa bank již od 1,99 % p.a. Hypotéky na výstavbu nebo koupi domu či bytu s fixací 3 nebo 5 let lze nyní nově pořídit s úrokem od 2,09 % p.a. Úrokové sazby hypoték Equa bank přitom patří dlouhodobě k nejvýhodnějším na trhu.

„Aktuální snížení sazeb našich hypoték na 1,99 % ročně je dalším v řadě. Naposledy jsme snižovali sazby před dvěma měsíci. Právě výší úročení, ale i podmínkami získání, patří naše hypotéky k nejlepším na trhu,“ řekl Michal Hanousek, ředitel úvěrových produktů Equa bank. „V poslední době zaznamenáváme zvýšení zájmju financovat prostřednictvím hypotéky nejen bydlení k trvalému užívání, ale i rekreační objekty. Jen za poslední tři měsíce se zájem o hypotéky na koupi chat a chalup zvedl o 30 %,“ doplňuje Michal Hanousek.
Mezi klienty Equa bank, kteří chtějí získat nové bydlení, je například zájem o Hypotéku PLUS. Ta umožňuje zájemcům o nové bydlení získat až celou požadovanou částku díky spoluúčasti rodičů či jiné blízké osoby. Mezi další výhody tohoto produktu patří garance pro rodiče i osoby blízké – vyvázání nemovitosti po splacení části hypotéky při splnění podmínek sjednaných ve smlouvě. Dalším benefitem pak je možnost bezplatné mimořádné splátky spojené s vyvázáním nemovitosti.

Vstoupit do diskuze 1 komentář