Text: Jana Zámečníková

31. 01. 2019

ESSOX byl oceněn zástupci dobrovolných hasičů

Sdružení dobrovolných hasičů ocenilo podporu, kterou věnuje společnost ESSOX osvětě v oblasti prevence vzniku rizikových událostí, u kterých musí v případě jejich vzniku hasiči zasahovat. Generální ředitelka společnosti ESSOX Jana Hanušová a obchodní ředitel Luděk Čermák převzali z rukou starosty dobrovolných hasičů Jiřího Žižky pamětní medaili ke 100. výročí založení Československé republiky.

Společnost ESSOX dlouhodobě podporuje Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje a spolupracuje s ním na projektu SPOLEČNĚ BEZPEČNĚ, který zábavnou formou učí školáky i předškoláky, jak reagovat v nebezpečných okamžicích. V letošním roce připravuje společnost rozšíření úspěšného osvětového projektu do dalších regionů a hodlá více oslovovat také rodiče dětí, kteří mohou zásadním způsobem bezpečnost v domácnosti i v okolí svých dětí ovlivnit.
„Dobrovolné i profesionální hasiče podporujeme již řadu let. Projekt Společně bezpečně je vyvrcholením naší spolupráce a příslibem, že v ní nadále chceme pokračovat a rozšiřovat ji. Zájem dětí i rodičů o témata, která se bezpečnosti týkají, jsou pro nás důkazem, že naše dlouholetá spolupráce má smysl,“ uvedla Jana Hanušová, generální ředitelka společnosti ESSOX.
Slavnostní setkání se odehrálo v prostorách krajského úřadu v Českých Budějovicích a organizoval ho Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje ve spolupráci s dobrovolnými hasiči.
Tisková zpráva ESSOX

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek