Sobota 17. listopadu. Svátek má Mahuléna.

Euromoney Real Estate Awards 2018 vyhrála společnost Cushman & Wakefield, a to ve všech kategoriích v České republice i v regionu CEE

14.09.2018 11:09 Tisková zpráva:

Mezinárodní realitně poradenská firma Cushman & Wakefield byla vyhlášena vítězem 14. ročníku Euromoney Real Estate Awards 2018 v České republice a v regionu střední a východní Evropy ve všech kategoriích.

Jonathan Hallett, partner a výkonný ředitel společnosti Cushman & Wakefield pro střední a východní Evropu, řekl: „Uznání ze strany našich klientů napříč kategoriemi v regionu střední a východní Evropy nás velice těší. Dokládá úroveň kvality námi poskytovaných služeb, o niž usilujeme každý den. Naším cílem je poskytovat našim klientům globální přehled s podrobnou znalostí lokálního trhu, aby byli schopni správně odhadnout budoucí vývoj v oboru.“

• Nejlepší firma v kategorii Poradci a konzultanti
  • Nejlepší firma v kategorii Zprostředkovatelství – pronájem/prodej nemovitostí
  • Nejlepší firma v kategorii Oceňování nemovitostí
  • Nejlepší firma v kategorii Průzkum trhu

Podrobné výsledky průzkumu Euromoney Real Estate Awards 2018 naleznete v příloze.

Časopis Euromoney, přední mezinárodní periodikum v oboru financí, každoročně pořádá mezi realitními poradci, developery, investičními manažery, klienty z řad korporací a bankami na celém světě soutěž o nejlepší poskytovatele realitních služeb.