Sobota 21. října. Svátek má Brigita.

FINEP začíná s prodejem bytů v páté etapě Britské čtvrti v Západním městě

08.11.2012 01:11 Tisková zpráva: FINEP HOLDING

O bydlení v projektu Britská čtvrť v Západním městě je velký zájem. Byty svou kvalitou a vybavením patří mezi vyšší standard. Domy projektu Britská čtvrť se vyznačují moderní architekturou. Samozřejmostí jsou moderní výtahy s bezbariérovými vstupy do domu. Součástí projektu je také kamerový systém v domě.

V rámci nově budovaných domů bude postaven nový, rozlehlý park s dětským hřištěm, lavičkami a vodními prvky. Tento park bude navazovat na již vybudované náměstí. K pohodlí rezidentů slouží nejen nově otevřený vstup do metra Stodůlky, který je cca 1 minutu chůze, ale také bohatá občanská vybavenost (obchodní centra, plzeňská restaurace, služby, zdravotnická zařízení, sportoviště atd.) v místě či blízkém okolí. Celé Západní město i Britská čtvrť je napojené na Pražský okruh, dálnice i letiště.

FINEP byty v páté etapě projektu Britská čtvrť nabízí do družstevního vlastnictví. Není tedy nutné na nákup tohoto bytu žádat o hypoteční úvěr. Mezi hlavní výhody družstevního bydlení patří povinnost skládat významně menší vlastní hotovost ve výši 25 procent z celkové částky (celá tato část může být financována formou úvěru ze stavebního spoření). Zbývajících 75 procent platí klient formou nájmu. Přínosem je také to, že klient nemusí bance prokazovat bonitu – žádné daňové přiznání, žádné potvrzení o příjmu. A dále mezi přínosy družstevního bydlení patří:

• nový byt je možné pořídit v jakémkoliv věku
  • byt je možné převést i do osobního vlastnictví již do jednoho roku
  • veškeré reklamace celého domu (společných částí i jednotlivých bytů či garážových stání) řeší bytové družstvo
  • výhodnější podmínky u sjednaných služeb (pojištění, technická asistence vč. benefitní karty, správa domu, právní konzultace, internet, moderní způsob měření a řízení spotřeb energií, aj.)