05. 09. 2013

Subjekty:
FINEP HOLDING

FINEP zahajuje prodej nových bytů ve dvou vyhledávaných lokalitách – na Proseku a ve Štěrboholech

Prosek Park vstupuje do své páté etapy, předchozí čtyři patřily mezi nejúspěšnější developerské projekty v Praze.

Pátou etapu oblíbeného bytového projektu, který realizuje společnost FINEP v lokalitě Prahy 9, tvoří jeden bytový dům o šesti nadzemních podlažích. Celkem zde vznikne 104 moderních bytů o rozloze 26 až 119 m2 s dispozicemi 1+kk až 4+kk. Nové byty se řadí k vyššímu standardu. Velkým pozitivem lokality je blízkost stanice metra „C“ – Střížkov, která je vzdálena pouhé 3 minuty chůze od domu, což činí z nových bytů velmi zajímavou investici.

Autorem projektu je ateliér ABM architekti.  Nosným architektonickým prvkem jsou zajímavě řešené, barevné fasády, které jsou tvořeny kombinací obkladu v dezénu dřeva a světlých omítek. Součástí každého bytu je balkon nebo terasa. „Při výstavbě domů se snažíme zaujmout nejen kvalitou provedení bytů, ale také designem domu jako takového. Opakovaně se nám osvědčuje spolupráce s renomovanými architektonickými studii, jejichž práci si pochvalují také naši klienti,“ říká Tomáš Pardubický, generální ředitel společnosti FINEP.

Pražský Prosek se již po mnoho let těší mimořádné oblibě. Ta je dána výborným spojením s centrem metropole, ale především kvalitní občanskou vybaveností. Cenová nabídky bytů v rámci páté etapy projekt Park Prosek začíná již na 45 300 Kč za metr čtverečný (vč. DPH). Předpokládaný termín dokončení stavby je jaro 2016.

Malý háj III vychází vstříc všem, kdo chtějí bydlet v zeleni a v dobré dojezdové vzdálenosti do centra města

Novou etapu projektu Malý háj, který se nachází na rozhraní Štěrbohol a Dolních Měcholup v Praze 10, tvoří jeden bytový dům, ve kterém vznikne 46 moderních bytů o rozloze 36 – 118 m2 a dispozicích 1+kk až 4+kk. Nejnovější etapa je situována v blízkosti parku Hrušov a je ideální pro všechny věkové skupiny, rodiny s dětmi, milovníky sportu i osoby vyhledávající klid a pohodu.

Předpokládaná doba dokončení stavby je léto 2015, ceny bytů začínají již na 41 000 korunách za metr čtverečný (vč. DPH).

REKLAMA

V projektu Malý háj se staví také rodinné domy, které patří k nejdostupnějším projektům rodinných domů v Praze. Přesto nabízí nekompromisní kvalitu provedení stavby v atraktivně se rozvíjející lokalitě. „Oblast má značný potenciál a je prakticky jisté, že se koupené domy velmi dobře zhodnotí. Projekt je atraktivní pro všechny klienty, kteří hledají špičkové a přitom dostupné bydlení“, říká Tomáš Pardubický, generální ředitel FINEP.

Oba projekty se po stránce stavebního řešení a vybavení řadí k vyššímu standardu bydlení. Realizaci nové výstavby charakterizují moderní použité materiály a moderní vzhled domů „V případě našich staveb je běžná instalace čipů do domovních dveří nebo možnost pro majitele nové nemovitosti upravit si byt částečně podle svých potřeb a přání,“ říká Tomáš Pardubický a dodává: „Klienti si mohou vybrat z bohaté nabídky bytového vybavení, které je k prohlídce v našem klientském centru“.

V případě obou projektů je navíc společnost FINEP připravena poskytnout svým klientům nadstandardní služby. Mohou tak například využít služeb reálných 3D návrhů bytů, včetně jejich vybavení, a to zcela zdarma. V případě zájmu mohou klienti využít také služeb realitní kanceláře společnosti FINEP při prodeji své stávající nemovitosti či sofistikovaných řešení finančních služeb, které klientům garantují nejlepší podmínky hypotečního financování pro nákup bytu. „Jsme připraveni zájemcům o lepší bydlení pomoci s vyřízením prodeje či pronájmu jejich stávajícího bydlení, s financováním nákupu nového, s plánováním jeho budoucí podoby a také s individuálním přizpůsobením bytových dispozic dle technických možností každého bytu,“ upozorňuje na univerzálnost a komplexnost poskytovaných služeb generální ředitel společnosti Finem, Tomáš Pardubický.