Pátek 06. prosince. Svátek má Mikuláš.

Fond ZDR Investments kupuje Retail park Ostrava-Dubina

15.07.2019 01:07 Tisková zpráva:

Realitní fond společnosti ZDR Investments SICAV a.s. uskutečnil investici do dalšího retailového parku.

Zakoupené obchodní centrum se nachází v městské části Ostrava-Dubina v ulici Horní, disponuje 3.126 m2 pronajímatelné plochy a nabízí 86 parkovacích míst.

Součástí centra je celkem 7 obchodních jednotek. K hlavním nájemcům patří prodejny Penny market, řeznictví Procházka, drogerie ROSSMANN, lékárna Dr. Max a SUPER ZOO.

Facility Management objektu bude zajišťovat ZDR Facility Management s.r.o. ze skupiny ZDR Investments.

„Po akvizici administrativní budovy NORDICA OFFICE z května letošního roku je nákup Retail parku Ostrava-Dubina již naší druhou významnou investicí v Ostravě. Jeden z dalších projektů v této lokalitě bude Shopping park Ostrava-Šenov s pronajímatelnou plochou 3 tis. m2, který ve vlastním developmentu připravuje sesterská divize TRAXIAL GROUP,“ říká JUDr. Zdeněk Prázdný, zakladatel a předseda správní rady ZDR Investments SICAV a.s.

Tisková zpráva ZDR Investments SICAV