01. 03. 2019

Fond ZDR Investments vstoupil na Slovensko

Realitní fond společnosti ZDR Investments SICAV a.s. uskutečnil investici do další maloobchodní nemovitosti. Koupil obchodní dům v Nových Zámkách v Nitranském kraji na Slovensku.

Objekt leží v hlavní retailové zóně města a má 729 m2 pronajímatelné plochy na pozemku o velikosti 1.132 m2. .  Obchodní jednotka je v provozu od roku 2008 a  nájemcem je německý řetězec KiK-Textilien. Původní nájemní smlouva byla prodloužena na další období s možností využití následné další opce.
KiK se řadí do Top Ten největších prodejců v německém maloobchodu a provozuje více než 3.400 prodejen v Evropě. Hlavním pilířem nabídky je kvalitativně dobrý a přitom cenově výhodný textil, který představuje cca 70 % celého sortimentu. Koncern zaměstnává přes 24.000 zaměstnanců.
Projekt KiK Nové Zámky je první  akvizice našeho fondu na Slovensku. V přípravné fázi máme další tři projekty, které plánujeme na území Slovenské republiky realizovat v období 2019-2020. Celkem máme pro letošní rok z vlastního developmentu nebo v rámci akvizic rozpracované projekty v celkovém objemu  3 mld. Kč,“ říká JUDr. Zdeněk Prázdný, zakladatel nemovitostního fondu  ZDR Investments SICAV a.s.
Tisková zpráva ZDR Investments SICAV a.s.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek