23. 10. 2019

Galerie Butovice modernizována a prodána

Nákupní centrum Galerie Butovice v nedávné době prošlo celkovou modernizací a optimalizací a poté změnilo majitele. Investiční fond spravovaný společností Cromwell Property Group ho prodal českému realitnímu fondu Investika. Cromwell při prodeji exkluzivně zastupovala realitněporadenská společnost Cushman & Wakefield.

Společnost Cromwell během svého pětiletého vlastnictví Galerie Butovice do nemovitosti investovala a zásadním způsobem centrum zlepšila. Nejmarkantnější změnou bylo přistavění prostoru o 15 tisících metrech čtverečních pro prodejce nábytku Kika. Velký význam má také celková modernizace, jejímž cílem bylo zvýšit komfort pro návštěvníky. Hlavními prvky této změny bylo zpříjemnění vstupního prostoru, rozšíření foodcourtu, zlepšení propojení jednotlivých pater nebo třeba instalace nového osvětlení.
Cromwell za asistence společnosti Cushman & Wakefield rovněž přistoupil k dalšímu zásadnímu kroku, jímž je optimalizace skladby nájemců. Stávající velké značky jako Albert, H&M či Electro World tak nově doplnil třeba New Yorker, Lindex, Mall.cz, CZC, Bombay Express nebo Pizza Hut.
Tisková zpráva Cromwell,  Cushman & Wakefield.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek