25. 10. 2019

GEOSAN DEVELOPMENT ZKOLAUDOVAL A KOMPLETNĚ VYPRODAL REZIDENČNÍ PROJEKT ELEMENT LETŇANY

Developerská společnost Geosan Development dokončila rezidenční projekt Element Letňany v Tupolevově ulici v Praze 9. Projekt o čtyřech nadzemních podlažích čítá celkem 107 bytů v dispozicích od 1+kk do 3+kk. Všechny byty jsou již prodány. Noví majitelé se začnou stěhovat ještě na podzim.

„V Elementu Letňany se nám podařilo uvést na trh cenově dostupné bydlení na dobré adrese, které si mohli dovolit lidé s běžnými příjmy. Projekt byl navíc atraktivní i pro investory do nemovitostí, jelikož představoval produkt se zajímavou dobou návratnosti investice. I díky tomu jsme Element Letňany vyprodali s kolaudací a můžeme ho zhodnotit jako úspěšný,“ komentuje Jiří Baloun, vedoucí prodeje a marketingu společnosti Geosan Development.
Většinu jednotek tvoří byty 2+kk: celkem 80 ze 107, což odpovídá cca 75 %. Následují byty 1+kk (14 jednotek) a 3+kk (13 jednotek). Architekti z ateliéru Slavíček se postarali o praktické řešení dispozic, proto každý byt disponuje praktickou komorou. V suterénu a na úrovni prvního a druhého nadzemního podlaží je dostatek parkovacích stání a také kolárna a kočárkárna. Část bytů je vybavena rekuperační jednotkou, která zajišťuje zdravé vnitřní prostředí a pravidelný přísun čerstvého vzduchu do interiéru bez teplotních ztrát.
Element Letňany leží ve vyhledávané rezidenční lokalitě s autobusovou zastávkou přímo v ulici Tupolevova a stanicí metra v docházkové vzdálenosti. V blízkém okolí se nachází obchodní a zábavní centrum s více než stovkou obchodů, restauracemi a širokou nabídkou služeb – od kina přes aquacentrum až po zimní stadion.