25. 06. 2019

Hra šampionů: Prologis Park Bratislava hostil druhý ročník fotbalového turnaje

V pořadí druhý ročník turnaje v malém fotbale se 14. června konal v Prologis Park Bratislava. O titul šampiona roku 2019 se utkalo 10 silných týmů.

Stejně jako historicky první turnaj v roce 2018 se i letošní akce odehrála ve speciální relaxační zóně parku. O vítězství týmy bojovaly pod jasně modrou jarní oblohou za hlasitého povzbuzování svých fanoušků.
Turnajem provázela skvělá Michaela Kicková, populární moderátorka ranní show slovenské rozhlasové stanice Evropa 2, která hráče a fanoušky zásobovala informacemi z dění na hřišti i vtipnými komentáři.
Vítězem letošního ročníku se stal tým dm drogerie. Na druhém stupínku skončilo mužstvo Prologis a třetí místo patřilo týmu DHL.
„I skutečnost, že se oproti minulému roku účastnilo více týmů, svědčí o úspěšnosti turnaje. Gratuluji všem, kteří se do akce zapojili a na hřišti zabojovali – speciální gratulace pak putuje vítězům,“ říká Martin Baláž, viceprezident a country manager pro Českou republiku a Slovensko. „Relaxační zóny, které jsme v našich parcích, jako je právě Prologis Park Bratislava, postavili, podporují zdravý životní styl našich zákazníků a jejich zaměstnanců a utváří v parcích širší komunitu. Turnaj v malém fotbale je toho důkazem.“
Relaxační zóna v Parku Bratislava sestává z fotbalového hřiště a crossfitové zóny, jež mohou využívat jak individuální zaměstnanci, tak sportovní družstva. Celá zóna je dobře osvětlena, a tak je pohodlně dostupná během celého roku, i v zimní sezóně. To ale není vše. Je také skvělým místem pro pikniky či další společenské události: připojili jsme k ní prostorné parkoviště, zázemí pro barbecue a praktické vybavení jako sprchy, toalety nebo přívod elektrické energie. Pro větší akce, třeba sportovní turnaje, může být u hřiště instalována mobilní tribuna.
Tisková zpráva Prologis

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek