Pátek 21. července. Svátek má Vítězslav.

Hypoteční banka spustila seriál o bydlení na Stream.cz

29.03.2016 03:03 Tisková zpráva: Hypoteční banka

Nová řada Streamového pořadu se jménem „Gebrian versus“ je osmidílný seriál, ve kterém populární kritik architektury Adam Gebrian glosuje zajímavé stavby. První díl z této řady se věnuje moderní střešní nástavbě typického činžovního domu v Praze Bubenči. V dalších dílech se bude věnovat otáčivému domu nedaleko Velkých Hamrů, Chameleonu z Lipenců, Zen Houses v Ruprechticích nebo vile v Berouně.

„Tímto seriálem si vyzkoušíme nové a neotřelé způsoby komunikace a propagace Hypoteční banky směrem k našim klientům,“ vysvětluje Kateřina Krásová, ředitelka marketingu Hypoteční banky.

Pořad „Gebrian versus“ je vysílán již čtyři roky na Stream.cz. Jeho hlavní hvězda Adam Gebrian vystudoval Fakultu umění a architektury Technické univerzity v Liberci, postgraduálně studoval na Southern California Institute of Architecture v Los Angeles. Pracoval v několika architektonických kancelářích. Sedm let byl členem redakční rady časopisu Era 21. Od roku 2009 uvádí na Radiu Wave pořad Bourání. O architektuře psal nebo píše do Lidových novin, Respektu a Hospodářských novin. Architekturu i vyučuje a vloni byl oceněn titulem Architekt roku 2015.