11. 04. 2019

IMMOFINANZ: Fiskální rok 2018 v ČESKÉ REPUBLICE (údaje k 31. prosinci 2018)

Nemovitosti společnosti IMMOFINANZ v České republice představují 7,8% celkového portfolia společnosti, jde o 18 nemovitostí v účetní hodnotě 339,5 milionu eur. Portfolio již existujících nemovitostí obsahuje 5 kancelářských budov (8,7% z celkového kancelářského portfolia) a 12 maloobchodních nemovitostí (9,4% z celkového maloobchodního portfolia). V roce 2018 došlo k výraznému nárůstu obsazenosti českého portfolia, a to na 95,5% (k 31. prosinci 2017: 91,7%).

Příjmy z pronájmu v České republice činily v roce 2018 21,1 milionu eur, což představuje 8,9% celkových příjmů z pronájmu skupiny IMMOFINANZ.
Tisková zpráva IMMOFINANZ

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek