30. 11. 2018

IMMOFINANZ oznamuje výsledky Q 1-3 2018 v České republice k 30. září 2018

Majetek společnosti IMMOFINANZ v České republice představuje 8,0% celkového portfolia společnosti, z toho 18 nemovitostí s účetní hodnotou 340,7 mil. EUR. Stálé investiční portfolio se rozděluje do 5 kancelářských budov (8,6% z celkového kancelářského portfolia) a 12 maloobchodních nemovitostí (10,1% z celkového maloobchodního portfolia). Během prvních tří čtvrtletí roku 2018 se míra obsazenosti českého portfolia zvýšila na 93,5% (31. prosince 2017: 91,7%).

V prvních třech čtvrtletích roku 2018 činí výnosy z pronájmu v České republice celkem 16,2 milionu EUR, což představuje 9,2% celkového výnosu z pronájmu skupiny.
Zpráva společnosti IMMOFINANZ AG o prvních třech čtvrtletích finančního roku 2018 k 30. září 2018 je k dispozici na internetových stránkách společnosti http://www.immofinanz.com/en/investor-relations/financial-reports. dne 29. listopadu 2018.
Tisková zpráva IMMOFINANZ

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek