24. 04. 2015

Klienti mohou soutěžit online o hypotéku České spořitelny s bezkonkurenční sazbou 1 %

–    Každý den získá jeden soutěžící s nejrychlejší správnou odpovědí hypotéku se sazbou 1 %

–    Všichni ostatní pak získají odhad nemovitosti a zajímavou sazbu od 1,99 %

Ode dneška mohou lidé na speciálních webových stránkách www.stedrahypoteka.cz soutěžit o Hypotéku České spořitelny s mimořádně nízkou úrokovou sazbou 1 % p.a., která nemá na českém trhu obdoby. Až do 12. května ji denně získá jeden šťastlivec, který nejrychleji správně odpoví na soutěžní otázku zveřejňovanou na stránkách. Ale ani ti, kdo nevyhrají hlavní cenu, nepřijdou zkrátka: banka jim k nové hypotéce dá odhad nemovitosti zdarma a zajímavou úrokovou sazbu od 1,99 % p. a.

„Nechceme usnout na vavřínech, a tak neustále přicházíme s něčím novým. Ukazuje se, že je to ta správná cesta: klienti to vítají a odborníci nás za inovace oceňují,“ řekl Jan Jeřábek, ředitel retailových produktů České spořitelny. „Dnes soutěžíme o výhodnou sazbu, v minulosti ale například bodoval marketingový příběh naší „facebookové“ hypotéky, který se stal případovou studií na globálních stránkách Facebooku. Získal také ocenění v soutěží FLEMA Media Awards nebo Fincentrum Banka roku a nově pak první místo v soutěži Internet Effectiveness Awards 2014 v kategorii Bankovnictví, pojišťovnictví a finance, kde porotu zaujal hlavně svou originalitou a nápaditostí,“ doplnil Jeřábek.

Akce platí pro všechny nově sjednané Hypotéky České spořitelny s prémií do 90 % zástavní hodnoty nemovitosti s pětiletou fixací úrokové sazby, se sjednaným pojištěním schopnosti splácet, které jsou splácené z aktivního účtu u České spořitelny. Banka je poskytuje bez poplatku za vyřízení a správu úvěru a při refinancování hypotéky z jiné banky klientům výhodnou sazbu garantuje až rok dopředu. Hypotéku si mohou lidé upravit podle sebe: její splácení mohou odložit či přerušit, mohou také změnit výši splátek nebo vkládat mimořádné splátky.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek