Pondělí 01. března. Svátek má Bedřich.

Knight Frank s potěšením oznamuje další úspěšné dokončení prodeje v srdci Karlína

21.12.2017 01:12 Tisková zpráva:

Společnost Invesco Real Estate, globální asset manager v oblasti nemovitostí, získal do svého portfolia pro jednoho ze svých německých klientů kancelářskou budovu Corso IIa nacházející se v srdci pražského Karlína. Prodávající i prodejní cena zůstanou nezveřejněny.

Společnost Knight Frank a PRK Legal zastupovali prodávajícího v procesu prodeje, kupujícího zastupovali společnosti Cushman & Wakefield a Wilsons CEE. „Akvizice je součástí implementace naší strategie nákupu prvotřídních nemovitostí v klíčových lokalitách, kde můžeme udržet a zvýšit hodnotu nemovitosti prostřednictvím našich lokálních týmů správy majetku“, komentuje Tomáš Picha, Senior Director zodpovědný za transakce v oblasti střední a východní Evropy pro Invesco Real Estate.

Ryan Wray z Knight Frank, zastupující prodávající, uvedl, že „nemovitost je skvěle umístěna jen pár kroků od stanice metra Křižíkova a je součástí širšího developerského projektu Corso v Karlíně. Nemovitost určitě bude pro společnost Invesco Real Estate skvělě fungující budova. Bylo nám potěšením pracovat s našimi institucionálními partnery, abychom zajistili prodej této nemovitosti. „Budova Corso IIa byla dokončena na konci roku 2008 a poskytuje cca 13.000 m²  kancelářských prostor. Je mimo jiné sídlem showroomu s nábytkem společnosti Vitra a sídlem dalších mezinárodních společností.

Tisková zpráva: Knight Frank