20. 07. 2021

KONEC NÁKUPŮ „Z PAPÍRU“: GEOSAN DEVELOPMENT ZAVÁDÍ MODERNÍ TECHNOLOGIE PRO PROHLÍDKY BYTŮ

Poptávka po nových bytech v Praze zůstává i nadále silná a většina plánovaných projektů se vyprodá ještě před jejich dokončením. Současně s tím developeři stále více využívají moderních technologií, které klientům poskytují lepší představu o tom, jak bude jejich nový domov vypadat. Touto cestou se vydala i developerská společnost Geosan Development, která vylepšila své prodejní centrum pro aktuální projekty Rezidence Neklanka 2 a Rezidence Radimova Břevnov. Součástí showroomu se stala interaktivní aplikace, jež dává příležitost prozkoumat jednotlivě byty i lokalitu projektů z různých úhlů a pohledů, prohlédnout si občanskou vybavenost v okolí i zjistit docházkovou vzdálenost na metro, do školy či obchodů. V případě břevnovského projektu je nyní k dispozici i virtuální prohlídka bytu s využitím 3D brýlí.

„Nový shrowroom funguje na principu fotogrammetrie: s pomocí velkého množství snímků pořízených z různých úhlů se postupně vytvoří komplexní interaktivní model projektu a jeho blízkého okolí. Zájemci si poté mohou přes dotykovou obrazovku vybrat konkrétní byt, rozhlédnout se třeba z jeho budoucí terasy a zjistit, jak zajímavý výhled je čeká – ať už se jedná o rybník Vincentinum a panorama Pražského hradu v případě Rezidence Radimova Břevnov anebo komunitní zahradu, která pozvolně přechází v les u Rezidence Neklanka 2,“ vysvětluje Jiří Baloun, vedoucí prodeje a marketingu ve společnosti Geosan Development.
Moderní technologie zároveň dovolují ukázat, v jakou denní dobu bude do bytu dopadat sluneční světlo. Klienti si pak mohou podle svých preferencí vybrat orientaci bytu podle světových stran, stejně jako si zvolit z nabízených standardů. „Pro náš břevnovský projekt jsme nachystali novinku v podobě speciálních 3D brýlí, které klientům zprostředkují procházku nezařízenými byty ve virtuální realitě a zároveň jim usnadní následný výběr z dostupných variant standardů. Ty je totiž možné různě měnit a hledat vhodnou kombinaci na míru,“ dodává Jiří Baloun.
Rezidence Radimova Břevnov nabízí celkem 68 bytů v dispozicích od 1+kk do 5+kk doplněných o nebytové jednotky občanské vybavenosti. Komornější Rezidence Neklanka II čítá dohromady 31 bytových jednotek v dispozicích od 1+kk do 4+kk s vlastním balkonem, terasou či předzahrádkou. Oba projekty jsou aktuálně v prodeji a jejich výstavba začne ještě letos.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek